0 Artikel(en)
0 Artikel(en) - €0,00

Ruilen en retourneren

Niet tevreden?
Stuur je aankoop binnen 30 dagen vanaf de dag van ontvangst van het product terug. Aanvullende informatie lees je in onze Algemene Voorwaarden.

De artikelen die je terug stuurt, zijn niet gebruikt of beschadigd geraakt en compleet, inclusief alle bijgeleverde accessoires, zoals bijvoorbeeld schoenenzak, schouderriem en label.
Verpak de artikelen goed, hergebruik bij voorkeur de doos waarin de artikelen zijn bezorgd. 

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Stuur een e-mail naar Martin Salet: martin@davidmartinbags.com met de reden voor je retourzending. Daarover ga ik niet met je in discussie, het gaat er mij vooral om bij te houden wat er mis kan gaan en inzicht te krijgen in de de beleving door de klant.

Het retouradres is:

Antwoordnummer 7078

3760 TB Soest

Hiermee stuur je het pakket kostenloos terug via PostNL. Als het pakket is ontvangen in goede staat ontvang je binnen enkele dagen je geld terug, doorgaans via de betaalmethode waarmee de bestelling is gekocht.

Formeel kun je ook een formulier downloaden om in te vullen via dit DOCUMENT. Dit is een WORD document dat je kunt invullen en aan ons kunt mailen of per post verzenden indien gewenst.

Retourzendingen zijn overigens altijd voor eigen risico. DavidMartin Bags is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van uw pakket. Vraag daarom altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed. Is je retourzending verwerkt? Je ontvangt een e-mail van ons. 

Wat zijn de kosten van retourneren?
Met bovengenoemd Antwoordnummer, kun je het pakket zonder kosten verzenden via een PostNL Postkantoor. Bewaar het verzendbewijs met de track and trace code tot je geld is teruggestort. Mocht het pakket zoek raken dan kunnen we PostNL hierop aanspreken. Maar retourbetaling kan pas plaatsvinden als de bestelling in goede orde is ontvangen.


Wat doe ik als ik een verkeerd product ontvang? 
Controleer de inhoud van je bestelling goed – op dezelfde manier als je in de winkel doet bij een aankoop - wanneer je de bestelling ontvangt. Heb je het verkeerde product ontvangen? Wat vervelend voor je! Stuur een mail naar martin@davidmartinbags.com waarin je toelicht wat de fout is. En stuur het pakket retour via:

Antwoordnummer 7078

3760 TB Soest

Wij nemen binnen 5 werkdagen (maar doorgaans dezelfde dag of de volgende dag) contact met je op en regelen alles. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Wat doe ik als het product beschadigd aankomt?
Controleer de inhoud van je bestelling goed – en op dezelfde manier als je in de winkel doet - wanneer je de bestelling ontvangt. Is het product beschadigd bij aankomst? Wat vervelend voor je! Stuur een mail naar martin@davidmartinbags.com of bel ons tussen 09.00 en 17.30 op 070 215 4114. Wij nemen binnen 5 werkdagen (doorgaans binnen 1 werkdag) contact met je op en regelen alles. Je betaalt uiteraard geen verzendkosten en je kunt het pakket retourzenden naar:

Antwoordnummer 7078

3760 TB Soest


Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug ontvang?
Als je een ander product wil, sturen we je die toe. Indien de producten onbeschadigd en compleet binnen 30 dagen zijn teruggestuurd, storten we het bedrag op je rekening terug, binnen 5 werkdagen nadat wij het product retour hebben ontvangen. Vragen? Neem contact op via martin@davidmartinbags.com

Wat moet ik doen als mijn vraag niet is beantwoord?
Bel of mail ons. Wij beantwoorden je vraag binnen 5 werkdagen, maar meestal binnen 1 dag.

Lees ook onze Algemene Voorwaarden.

Webwinkel Keurmerk Overslaan & ga verder Verder gaan
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »