0 Artikel(en)
0 Artikel(en) - €0,00

Bezorgen

Wie verzendt mijn bestelling?
PostNL of GLS bezorgen standaard de producten van DavidMartin Bags in Nederland. Je krijgt een track and trace code via de mail.

De verzending naar België, Luxemburg en Duitsland wordt meestal door GLS verzorgd, soms door PostNL.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bestel je voor bezorging in Nederland op maandag tot en met vrijdag voor 21:00 uur en is het product op voorraad? Je ontvangt de bestelling doorgaans de volgende dag. Bestel je tussen vrijdag 21:00 uur en maandag 21:00 uur? Je ontvangt je bestelling dan doorgaans op dinsdag. 

Verzending naar België, Duitsland en Luxemburg kan 1 tot 3 werkdagen bedragen.

Kan ik het afleveradres van mijn bestelling nog wijzigen?
De bestelling zit na uw betaling direct in het bezorgtraject. Zo ontvang je het bestelde item zo snel mogelijk en wijzigingen zijn dan meestal niet meer mogelijk. Maar vooral als er een fout zit in het besteladres kunnen we kijken of we dat nog kunnen corrigeren. Het is dan wel zaakzo snel mogelijk dit door te geven via martin@davidmartinbags.com en 070-2154114.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij rekenen geen verzendkosten voor de standaard bezorging door GLS en PostNL. 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens het bezorgen? 
Als je niet thuis bent, bieden PostNL en GLS het pakket de volgende werkdag nogmaals bij je aan. Wanneer aflevering drie keer niet lukt, brengt PostNL je bestelling naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Hier kun je het pakket tot twee weken lang ophalen. Na die twee weken stuurt het postkantoor het pakket retour naar DavidMartin Bags. Kijk voor meer informatie op www.postnl.nl. 

Stuurt David Martin bestellingen naar een postbusadres? 
Nee, PostNL en GLS bezorgen de pakketten van DavidMartin Bags en doen dat niet op een postbusadres. 

Wat doe ik als ik een verkeerd product ontvang?
Controleer de inhoud van je bestelling goed – en op dezelfde manier als je in de winkel doet - wanneer je de bestelling ontvangt. Heb je het verkeerde product ontvangen? Wat vervelend voor je! Stuur een mail naar martin@davidmartinbags.com. Wij nemen meestal binnen 1 werkdag, uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met je op en regelen alles.

Wat doe ik als het product beschadigd aankomt?
Controleer de inhoud van je bestelling goed – en op dezelfde manier als je in de winkel doet - wanneer je de bestelling ontvangt. Is het product beschadigd bij aankomst? Wat vervelend voor je! Stuur een mail naar contact@davidmartinbags.com. Wij nemen meestal binnen 1 dag tot uiterlijk 3 werkdagen contact met je op en regelen alles.

Een andere vraag?
Ga naar 'Mijn vragen' onderaan de pagina. Wij beantwoorden je vraag meestal binnen 1 werkdag, uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Webwinkel Keurmerk Overslaan & ga verder Verder gaan
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »