Over ons

Team DavidMartin Bags

 

Hoe en waarom begin je eigenlijk aan een eigen tassenlijn? Bij ons begon het met gezonde frustratie: we vinden de meeste reistassen gewoon niet mooi. Als design studio voor dessins kijken we veel om ons heen tijdens onze inspiratiereizen in Parijs, Londen en New York. De meeste reistassen zijn 'grijze muis', tuttige bloemetjes of te sportief. Prima voor wie dit wil, maar wij zochten iets anders. We maken honderden dessin ontwerpen per jaar voor onze klanten. Dit is een project waarbij we iets maken wat wij zelf supermooi vinden!

 

Mooi en betaalbaar

En er zijn wel mooie tassen, maar die zijn veel te duur. Wat wij willen? Reistassen met de klassieke, praktische kenmerken van een goede reistas maar dan met een stoer/subtiel uiterlijk. En een mooie kleur die langer dan één seizoen gebruikt kan worden. Oh ja, en dan ook gewoon betaalbaar. Voor een prijs die gemiddeld zeker niet hoger zal liggen dan je favoriete schoenen, broek of jas kun je voor het vervoer daarvan een reistas kopen die jaren meegaat en waarmee je gezien kunt worden!

Volg ons via de nieuwsbrief, facebook en instagram waar we nieuwe producten en speciale acties publiceren.

 

Wie wij zijn?

Van links naar rechts op de foto: Astrid Davidse (Chief designer), Martin Salet (alles behalve dessins uitwerken) en Kelly Leever (Super-designer). Caroline Gelder staat niet op de foto, zij doet dan ook geen beeld maar schrijft mee aan de teksten op deze site en ook aan de blogs en nieuwsbrieven.

 

Volg ons via onze Nieuwsbrief (inschrijven via de website), Facebook en Instagram voor acties, foto's video's en nieuwe producten en verhalen over reizen op onze mooie planeet, waar bijzondere momenten vaak verrassend eenvoudig en ook dichtbij kunnen zijn.

 

 

Webwinkel Keurmerk Overslaan & ga verder Verder gaan
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »