Inpaktips!

  • Posted on
  • 0
Inpaktips!

8 inpaktips om optimaal gebruik te maken van de ruimte!

 

8 inpaktips om optimaal gebruik te maken van de ruimte!

 

1. Lijstjes

Zeker weten dat je alles hebt ingepakt? Maak van te voren een lijstje met alles wat je mee wilt nemen. Zo heb je niet alleen een overzichtelijk lijstje, maar denk je ook bewust na of je alles wel écht nodig hebt. Want zijn die 6 paar schoenen echt nodig? Geen zin om zelf een lijstje te maken? Tegenwoordig heb je online heel veel handige lijstjes die je zo kunt gebruiken. Je hebt ook de GetPacked app voor een inpak-assistent. Ook Beautygloss heeft een inpaklijst voor vrouwen. Deze vind je online via deze link: http://bit.ly/2IRiixV

 

 

2. Overleg met je reisgenoten

Als je met meerdere mensen op vakantie gaat, kun je natuurlijk heel van elkaar lenen! Spreek van te voren af wie de shampoo meeneemt en wie de douchegel. Op deze manier heb je toch alles dat je nodig hebt bij je én bespaart het bij jullie allemaal ruimte in je reistas!

 

 

3. Niet vouwen, maar rollen!

Deze heb je misschien al vaker voorbij zien komen. Maar het oprollen van kleding zoals T-shirts, tops en blouses zijn enorme space savers! Stop deze onderop en leg eventuele grotere kledingitems daarboven zigzaggend over elkaar heen. Tip voor gevoerd items! Vouw gevoerde items binnenste buiten, dit verminderd kreukels!

 

 

4. Gaatjes vullen

Probeer alle lege hoekjes in de tas te vullen. In je schoen past een bolletje sokken, in de holte van je bh kun je onderbroeken kwijt. Neem je een riem mee? Stop deze in de boord van je overhemd. Zo hou je ruimte over én blijft de boord van je overhemd netjes in de plooi!

 

 

5. Accommodatie check

Check van te voren of je bij de accommodatie waar je verblijft, gebruik kunt maken van bad- en handdoeken. Dit scheelt enorm veel ruimte in je tas! Moet je toch zelf bad- en handdoeken meenemen? Neem dan hamamdoeken mee! Ze zijn compact en sneldrogend. Ze nemen hierdoor weinig ruimte in beslag en zijn multi-inzetbaar! Je kunt ze namelijk ook gebruiken als dekentje, (geïmproviseerd) gordijn, of als kussentje wanneer je hem oprolt!

 

 

6. Toilettas

Een toilet tas kan, vooral bij vrouwen, veel ruimte in je reistas innemen. Om dit voor te zijn, kun je gebruik maken van reisflesjes. Zo hoef je niet je hele douche- en shampoo fles mee te nemen. Je kunt ze gemakkelijk bijvullen én als je 100ml flesjes koopt, mogen ze ook mee het vliegtuig in! Geen zin om bij het openen van je reistas erachter te komen dat je shampoofles open is gegaan? Koop hersluitbare (én herbruikbare) plasticzakjes voor je vloeistoffen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de standaard dingen te kopen op de locatie. Op bijna elke vakantiebestemming kun je tandpasta en shampoo kopen.

 

 

7. Schoenenzak

Neem een schoenenzak mee om je schoenen veilig in op te bergen of juist je kleren te beschermen tegen je schoenzolen. Maar een schoenenzak kan ook handig gebruikt worden als opbergplek voor je vuile was! Zo kun je de vuile en schone was gescheiden houden tijdens je reis en haal je thuis in 1x de vuile was uit je tas! Zo hoef je niet alles te controleren of het nou wel of niet in de was moest. Je vraagt je misschien af hoe waar je jou schoenen moet instoppen op de terug weg? Vaak hebben ze in hotels ook badmutsen. Deze kun je over je schoenen doen om ze alsnog te beschermen.

 

 

8. Laat je boeken thuis

Niks is fijner dat met een koud drankje op het strand in de warme zon een goed boek lezen. Alleen nemen boeken niet alleen veel ruimte in, ze zijn ook nog eens zwaar! Nu kun je een e-reader meenemen. Maar tegenwoordig heb je ook veel Apps voor op je telefoon waar je al je favoriete boeken op kunt downloaden!

 

 

Deel jou inpaktips en wie weet voegen we jou tip toe!

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Webwinkel Keurmerk Overslaan & ga verder Verder gaan
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »