Zin in een verre reis?

Zin in een verre reis?

Ben je van plan om een verre reis te maken of wil je gestimuleerd worden in het dromen daarover? Op het 'Verre reizen event' zijn meer dan 180 verre bestemmingen bij elkaar gebracht en kun je elke 30 minuten je een presentatie bijwonen, verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.

Verre reizen event 2016

Ben je van plan om een verre reis te maken of wil je gestimuleerd worden in het dromen daarover? Wil je een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, of een sportieve, buiten de gebaande paden? In een camper, op een schip, motor, trein, fiets of wandelend de mooiste plekken ontdekken?  Bezoek dan het ‘Verre Reizen Event’ op 22 en 23 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag. 

Ervaren reisspecialisten

Er zijn meer dan 180 verre bestemmingen bij elkaar gebracht op dit event en je ontvangt bij binnenkomst een uitgebreide brochure met alle bestemmingen en bijpassende aanbieders.  Elke 30 minuten kun je een presentatie bijwonen, verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. 

Van een camperreis door Amerika tot een privé-reis door Azië of een groepsreis door Afrika. Alle reisspecialisten tijdens dit event hebben deze plekken van de wereld gezien en kunnen je uit eigen ervaring adviseren en je ideale reis op maat laten samenstellen.

 Er staat een echte Amerikaanse camper die je van binnen en van buiten kunt bekijken. 

Meer informatie over dit event: http://www.verrereizen-event.nl/

VERRE REIZEN EVENT
22 & 23 oktober 2016

Openingstijden: 10.00 - 17.00 uur

Fokker Terminal (gratis parkeren)
Binckhorstlaan 249
Den Haag

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel Keurmerk Overslaan & ga verder Verder gaan
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »